Tirsdag d. 3 Marts 2015

 

Blev en ung fyr på ca.20 år skudt ned kl. 19.25 her til aften ved fodgængerfeltet i krydset Kirkeværløsevej og Læsevej i Værløse.

 

Fotopressen medarbejder på stedet talte med to hoved vidne som havde set det hele ske ud af sit vindue og som tilkaldte politiet.

Fortæller at der kom tre unge mennesker gående over fodgængerfeltet mod langhuset, da der pludselig kom en sort bil og bremsede op.

Ud af den hoppede to personer hvor på den ene begyndte at skyde på en af de unge mennesker som blev ramt af ca. 3-4 kugler hvor den

ene ramte ham i hoved, han faldt om på jorden ca. 5 meter fra feltet i midterrabatten, hvor efter at de to gernings mænd flygtede i al hast

fra stedet i den sorte bil. En af skud ofrets venner begyndte at stoppe alle biler, han prøvede at kapre en af bilerne, han ville efter den sorte bil.

På nuværende tidspunkt ved vi ikke om den unge mand overlever, vidnet fortæller at han var i live da han blev kørt af sted med ambulancen.

Kirkeværløsevej var spærret i flere timer i begge retninger, mellem læssevej og Ballerupvej pga. af de tekniske undersøgelser, og der var rigtig

meget politi på stedet med hunde mm.

Senere ca. kl. 00.02  blev Furesø Brandvæsen kaldt til stedet for at gøre rent efter det tragiske skud drama, hvor efter at der igen blev åbnet for al trafik.

 

Det skal lige understreges at de biler der er med på billederne har intet at gøre med skud dramaet.

Samt den pude og dyne er en beboer som kom med til den sårede der lå på jorden.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes Fotograf Carsten Belmark/Fotopressen.dk.