Info om Ebeltoft strandcamping

Campingpladsen ejes og drives i dag af Lone & Peter Friis Christensen som købte den i 2010

og som er nogle fantastiske rare og søde venlige mennesker de levere en fantastisk service over for deres gæster, så her venter jer en varm og hjertelig velkomst.

Campingpladsen er over de sidste 2 år renoveret fra A-Z med en samlet investeringssum

på mere end 11 millioner kr.

Da Lone & Peter købte den i 2010 med en begejstring over pladsens unikke beliggenhed og et stort

ønske om at bringe pladsen i tråd med år 2012, så i 2010 blev der sat et stort renoverings arbejde i gang, hvor der blev opført et dejligt udendørs svømmingpool område som er et fantastisk anlæg som gæsterne er rigtig glade for og i sæson 2011 kom det så til servicebygningen i syd som også blev total renoveret.

Og i 2012 blev 2 service bygninger revet ned midt på pladsen og det gav så plads til en helt ny stor

moderne servicebygning hvor man kan samles og holde grill fester/fødselsdage mm. en fantastisk

flot bygning, vi vil også lige nævne den meget velbesøgte legeplads, der er på pladsen som børnene er rigtig glade for som også lige har fået nye legeredskaber samt svævebane/hoppepude mm.

Og har man lyst til en gang minigolf så er der også det på pladsen.

Så pladsen er i dag toprenoveret og fremstår i dag som en topmoderne meget veldrevet campingplads som førnævnt i top eliten af campingpladser i DK.

Pladsen er lang og smal. ca. 800 x 110 meter med et arial på ca. 7,7 Ha beliggende direkte ved Ebeltoft vig ved indkørslen til Ebeltoft by.

Jordbunden er overvejende sandjord, med et lag muld over, så korte teltpløkker rækker ikke til blæsevejr. Beplantningen består af fyr, eg, birk og hvidtjørn på pladsen midterste del, der er ingen beplantning i nord og syd på nær hybenroserne som findes i begrænset omfang.

Stranden der høre med er en fin sandstrand og nogle af camping gæsterne tager tit ud

og fisker i bugten der fra.